Boknings- & boenderegler

Boka rum 
Använd gärna kontaktformuläret på hemsidan för att göra en bokningsförfrågan. Du kan även ringa oss.

Betalning 
Du betalar i förskott vid ankomst om inget annat är överenskommet. Vi tar Swish och kort, men inte kontant betalning.

In- och utcheckning 
Vi skickar alltid info-mejl dagen innan ankomst. Vi vill gärna personligen ta emot våra gäster vid ankomst. Vi anpassar oss gärna efter era tider, men eftersom vi är en liten verksamhet kan vi ibland ha begränsad möjlighet att möta er. Meddela oss då i god tid så betalning och inchecknings kan lösas smidigt. Boendet är obemannat, men ni kan alltid nå oss vid akuta situationer.

Rummen
Sängarna är bäddade med fräscha bomullslakan, dun-/fjäderfria kuddar och täcken. Du får låna morgonrock och tofflor och vi har ställt fram en flaska mineralvatten på rummet. 

Köket och Salongen 
Frukost ingår i priset och finns förberett i köket att själva ta på morgonen. Alternativt kan frukost serveras av oss. I köket kan du värma egen lunch o middag. Här finns även kaffe/te och kaka. Tidvis serverar vi frukosten i Salongen. Där finns även böcker, tidskrifter och spel.

Sällskapsdjur 
Husdjur är välkomna i ett av rummen, mot ett tillägg för extra städning. Vi uppskattar att ni tar med egen filt eller bäddmadrass till ert djur. Det går bra att låna vattenskål om man har glömt. Med hänsyn till våra andra gäster vill vi att ni har djuret kopplat hos oss och att djuren inte lämnas ensam på rummet om de inte är vana vid det. Glöm inte att uppge vid bokningstillfället att du kommer med husdjur!

Rökfritt, eldförbud och utrymning
Självklart är det rökfritt i hela huset. Det är inte heller tillåtet med levande ljus. Rummen är försedda med brandvarnare och det finns brandsläckare på varje våningsplan. Övre plan har en extra utrymningsväg via fönster och stege.

Avbokningsregler 
Avbokning ska ske senast klockan 12.00 två dagar före ankomstdagen. Sena avbokningar kan debiteras en avbokningsavgift. Bokningar gjorda genom annan aktör (tex. Booking.com, Hotels.com etc.) ska avbokas hos dem.